Club foto1 compressed

UPDATE 13-05-2020:

Om verdere verspreiding van het Corona-virus te verkleinen hebben wij met zijn allen wekenlang de wegen alléén moeten verkennen. Dit ging jullie goed af en bij meerdere leden zagen wij via Strava en diverse berichten toch verrassende locaties voorbijkomen. Goed bezig!

Fietsen volgens landelijk protocol Verantwoord Sporten

Sinds 11 mei zijn de regels rondom het buitensporten iets versoepeld. Op dezelfde dag hebben jullie de nieuwsbrief van de NTFU ontvangen en hierin hebben jullie kunnen lezen dat wij weer samen buiten mogen fietsen/trainen, echter op 1,5 meter afstand van elkaar. Het was goed om te zien dat jullie hier zeer positief op reageerden en dat jullie staan te popelen om weer met elkaar “in de wei” te gaan.

 

’t is prachtig dat een jubileumjaor veural oet hoogtepunten besteet! De jubileumcommissie hef d’r veur e’zorgd dat d’r elken maond zo’n hoogtepunt te vieren völt.

’t begon al met d’n Trias tocht, den meer deelnemmers trok dan d’r ooit eerder e’west wazzen: 2335 mensen oet heel Nederland, maor ook oet Pruusen,  België en nog een paar landen stonden met een mountainbike an d’n start!! Van heinde en verre wazzen ze naor d’n tocht van FTC Kotten e’kommene en vanaf de Bataafseweg tut an de Lindebeumer stonden beide barme van d’n parrèlweg vol met geparkeerde auto’s. D’r waren alleene al 35 verkeersregelaars en al met al leepen en fietsten d’r wal 200 vri’jwilligers rond. Good dat FTC Kotten inmiddels zo’n 300 leden hef, want anders ko’j dat toch gaar neet veur mekaare kriegen.

Spanje 14-2-20 tm 23-2-20
Wederom zijn wij naar Benidorm geweest met OWC Oldenzaal. Henk te Selle en Hendrik van Prooije en Rob Hilgenberg.

Bij aankomst in Benidorm was het weer licht mistig wat komt door de hoge temperatuur van het middellandse zeewater. Maar wij fietsen toch in de bergen waar de lucht strak blauw was. Vanaf maandag was de mist overal geheel verdwenen. Heerlijk in februari al fietsen in zomer tenue. Jammer genoeg mochten wij niet het nieuwe tenue al aan. Dit was door onze voorzitter ten strengste verboden. Na wederom de voor ons bekende bergen te hebben op gefietst hebben wij ook nieuwe wegen en bergen gevonden. Het is elke keer weer leuk om iets nieuws er bij toe te kunnen voegen.

Na een korte opening van de voorzitter hebben we de contracten met de nieuwe sponsoren voor de komende 5 jaar ondertekend. Helaas konden niet alle sponsoren aanwezig zijn. Deze contracten worden de komende weken afgerond. Nadat het officiële gedeelte was afgerond werd op spectaculaire wijze het nieuwe tenue gepresenteerd door uittredend sportechtpaar van het jaar Joop en Marjon.