Club foto1 compressed

Vorig organiseerden wij voor het eerst eind oktober een nieuwe tocht: De Coulissenlandschap Gravelride, een tocht voor zowel MTB- als gravelfietsers. Het was een groot succes! Met dank aan het goede weer was de opkomst ver boven verwachting en ook de waardering van de deelnemers voor de route was bijzonder groot.
De Coulissenlandschap Gravelride is meer dan alleen maar een rondje fietsen. We bieden je onverwachte passages op locaties waar je nooit verwacht had te mogen fietsen. We hebben dit keer verschillende lussen uitgezet. Door lussen te combineren kies je jouw afstand. Na elke gefietste lus kom je terug bij de start- en pauzelocatie in Winterswijk-Kotten. We hebben een lus van 30km en een lus van 45 km, die je ook kunt afkorten tot 25 km. Je kunt dus op de dag zelf nog kiezen hoeveel je wilt gaan fietsen.
Voor het inschrijfgeld krijg je naast de supermooie rit bovendien een totaalpakket dat een mooi feestje belooft te worden. Vooraf koffie of thee, onderweg een goed uitgeruste pauzeplek en na afloop een heerlijke hamburger of vegaburger van de bbq met een biertje of drankje naar keuze. We gaan er een gezellige nazit van maken, dus je hoeft echt niet direct naar huis!

Meer info over de tocht vind je op fietssport.nl/toertochten/54754 of scan de QR-code en ga naar ftckotten.nl 

Flyer_Coulissenlandschap_Gravelride_2023.jpg